Pilvipalveluiden valvontaratkaisut

Oletko virtualisoimassa palvelinkeskuksia tai siirtämässä sovelluksia pilveen? Kaipaatko ratkaisua palveluiden saatavuuden ja suorituskyvyn varmistamiseen hybridi-ympäristössä? Haluatko varmistaa palveluiden toimimisen asiakkaillenne keskeytyksettä?

Digitalisaatio on mahdollistanut kustannussäästöjä ja lisännyt joustavuutta IT:n kehittämiseen ja palveluiden tuottamiseen. Samalla kuitenkin IT-ympäristöistä on tullut laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia; on perinteisiä IT-ratkaisuja, virtuaalipalvelimia ja sovelluksia saattaa olla monessakin eri pilvessä. Tämän kokonaisuuden pitäisi pyörittää sovelluksia ja palveluita organisaation asiakkaille 24/7/365 häiriöttä. Ongelmat ja keskeytykset voivat tulla kalliiksi organisaatioille tulojen, asiakkaiden tai maineen menetyksen myötä.

Säilytä näkyvyys ja hallinta monitahoisissa pilviympäristöissä

Näkyvyys sovellusten ja palveluiden toimintaan sekä ympäristön riippuvuussuhteiden ymmärtäminen ovat ongelmien ennaltaehkäisyssä ja toiminnan varmistamisessa ensisijaisen tärkeitä. Perinteisistä IT-ratkaisuista virtuaalipalvelimiin ja pilvipalveluihin siirtyminen muodostaa hybridi-ympäristöjä, jolloin näkyvyys palveluiden ja sovellusten toimintaan usein hämärtyy. Näkyvyyttä ulkoistettuun ympäristöön/pilveen harvoin on ja valvonta on hyvin perustasoa, jos sitä on ollenkaan. Tarvitaan kokonaishallintaan kykenevät työkalut, joilla saadaan näkyvyys ja tarvittava tieto hybridi-ympäristöstä yhteen paikkaan analysoitavaksi. Kun sovellusten ja palvelujen toimintaa seurataan, niiden korkealaatuinen toimivuus pystytään takaamaan, vianselvitys ja ongelmatilanteista palautuminen nopeutuu sekä suorituskykyä ja kustannuksia pystytään optimoimaan.

Data on avain palveluiden ja sovellusten toiminnan varmistamiseen

Keräämällä ja analysoimalla liikennettä ja sovellusdataa reaaliaikaisesti, pystytään poimimaan täsmällistä, käytäntöön sovellettavaa tietoa, joka on elintärkeää sovellusten ja tietoverkon toimivuuden takaamiseksi. Datan avulla tuot esiin ympäristön riippuvuussuhteet läpi koko palvelurakenteen, mukaan lukien sovellukset, tietoverkot ja tietokannat pilvi- ja hybridi-ympäristöissä. 

Esimerkkejä pilven/ulkoistetun ympäristön valvonnan käyttökohteista:

  • palvelun laadun valvonta (service assurance)
  • tietoturvan seuranta
  • tiedon keräys ja tallennus
  • ongelmanselvitys

RATKAISU: Netscout pilvipalveluiden valvontaratkaisut

Ymon on tuonut Suomen markkinoille Netscoutin pilvipalveluiden valvontaratkaisut, jotta voit hallita pilvi- ja hybridi-ympäristöäsi älykkäämmin, skaalautuvasti ja kustannustehokkaasti. Netscoutin ASI (Adaptive Service Intelligence) kerää, organisoi ja analysoi kontekstuaalisesti liikennettä ja sovellusdataa, jotta saat informaatiorikasta tietoa sovellusten, tietoverkojen ja koko palveluinfran suorituskyvystä.  

vSCOUT tarjoaa kokonaisvaltaisen ohjelmistopohjaisen instrumentaation, jonka avulla monitoroit palveluja palvelinkeskuksissa tai julkisissa pilvipalveluissa, joissa perinteiset pakettikaappaustavat eivät toimi tai ole kustannustehokkaita.

vSTREAM:in avulla hyödynnät ASI-teknologian koko potentiaalin mukaan lukien istuntojen yksityiskohdat ja pitkäaikaisen pakettien tallentamisen. Yhdistelemällä liikennettä useista lähteistä, mukaan lukien vSCOUT:lta, vSTREAM näyttää reaaliaikaista näkymää yhteyksistä sekä analysoi paketteja ja tarjoaa KPI:t koko tietoverkosta. vSTREAM voidaan ottaa käyttöön instanssina pilviympäristössä tai virtuaalikoneena virtuaalipalvelimella.

Kun vSCOUT ja mahdollinen vSTREAM yhdistetään nGeniusONE-alustaan, pystyt tunnistamaan sovellus ja tietoverkon suorituskykyongelmat läpi palvelinkeskusten, pilviympäristöjen ja sivutoimipisteiden. Kaikki tieto on hyödynnettävissä yhdeltä alustalta.

Varmista nyt, että voit toimia, innovoida ja kilpailla itsevarmasti kaikkein parhaimmalla tasollasi. Haluatko keskustella lisää ratkaisun soveltuvuudesta teille? Ota yhteyttä meihin.

Ratkaisun edut

  • Saumatonta ja kustannustehokasta näkyvyyttä pilveen
  • Nopeuta vianselvitystä ja ongelmatilanteista palautumista kautta palveluinfran
  • Ymmärrä IT-ympäristönne riippuvuussuhteita
  • Yksinkertaista työkalupakkiasi ja optimoi investointeja
  • Nopea plug-and-play käyttöönotto