Keskitetty lokienhallinta

Ymon on toiminut lokienhallinnan parissa aina vuodesta 2004 ja olemme ensimmäisiä tähän sektoriin panostaneita yrityksiä Suomessa. Tarjoamme ratkaisut lokien keskitettyyn ja turvalliseen tallentamiseen, raportointiin sekä hakuihin.

Lokien toimitus keskusjärjestelmään voidaan toteuttaa monella eri tavalla; esimerkiksi push-tyyppisesti syslogilla tai tiedostosiirtona, agenttiohjelmiston avulla tms. Yhtälailla mahdollista on toteuttaa pull-tyyppisesti esimerkiksi Windows WMI, tiedoston nouto, tietokannan etäluku tai vastaava. Keskitetty järjestelmä tallettaa, turvaa, indeksoi ja arkistoi lokit myöhempää käyttöä varten. Ratkaisu sisältää myös esimerkiksi lokeista tehtävät raportit ja hakukäyttöliittymän.

Edustamamme HP ArcSight Logger on alan pioneeri ja Gartnerin nelikentässä oikeassa yläkulmassa. HP ArcSight Logger on yhdistettävissä muihin HP ArcSight-tuoteperheen komponentteihin, kuten esimerkiksi SIEM-tuote ESM:ään. Erityisesti mainitsemisen arvoista HP ArcSightissa on sen pitkäaikainen kokemus lokienhallintaratkaisuna ja pitkälle koeteltu tekniikka. Voimme toteuttaa lokienhallintaa myös uudemman sukupolven ratkaisulla, FortiSIEMillä, joka sisältää monia muita valvontaosuuksia (verkonvalvonta, palveluiden valvonta) yhdessä tuotteessa. Pitkään kokemukseemme pohjautuen Ymonilla on monia lokienhallintaan liittyviä spesifisiä ratkaisuja, kuten Correlog mainframe-lokitukseen jne., joten otathan rohkeasti yhteyttä, kun lokienhallinta on organisaatiossanne sana, joka tuottaa tuskaa tai jossa on parannettavaa!

Lue lisää päämiestemme sivuilta: http://www.fortinet.com , HP ArcSight ja http://www.correlog.com