Verkkoliikenteen kaappaus ja analysointi

Kauttamme saat yleisesti vianselvitykseen käytettävät työkaluohjelmistot, joiden avulla kykenet analysoimaan mitä verkossa tapahtui. Edustamamme ratkaisut voivat olla joko työasemalle asennettavia sovelluksia tai erillisiä appliance-laitteita. Liikennettä voidaan ratkaisusta riippuen tallettaa pitkiäkin aikoja ja palata ajassa taaksepäin. Edustamillamme  tuotteilla on erittäin kattava protokollatuki sekä expert-järjestelmä, jolla vianselvitystä kyetään nopeuttamaan huomattavasti.

Endace tarjoaa luotettavan ja avoimen tietoverkkojen liikenteen monitorointi- ja tallennusalustan erilaisten sovellusten pohjaksi. Nämä sovellukset saavat alleen erittäin tehokkaan ja luotettavan liikenteen kaappausalustan, joka skaalautuu aina 100Gbit/s liikennöintinopeuksiin. Endacen avulla raskain toiminne eli verkkoliikenteen kaappaaminen tarvitsee tehdä vain kerran ja kaikki sovellukset voivat käyttää samaa kaapattua pakettidataa reaaliaikaisesti. Tämän alustan päälle voidaan asentaa omia/3rd party-sovelluksia analysoimaan kaapattua liikennettä.

Savvius (ex WildPackets) on erittäin kehittynyt analysaattoriohjelmisto, jonka avulla selvität ongelmat verkossasi nopeasti. Saatavana on työasemaan sijoitettava versio, WLAN-verkkojen analysointiin tarkoitettu ohjelmisto sekä kiinteästi sijoitettavia virtuaali ja rauta-applianceja. 

Lue lisää päämiehemme sivuilta: http://www.endace.com/