TAP-laitteet

Lähes jokaisessa verkossa on tarvetta ohjata liikennettä eri työkaluille - esimerkiksi analysointiin tai tietoturvan lisäämiseksi. Oletko laskenut, minkä hintaiseksi tulee käyttää kytkinten SPAN-portteja ja useita työkaluja tähän tarkoitukseen? Loppuvatko SPAN-portit kesken ja kuormitustilanteissa ne eivät toimi?

TAP-laitteiden avulla voidaan kopioida verkkoliikenne mittaus- ja analysointilaitteille ilman verkon aktiivilaitteiden osallistumista. TAP-laitteet sijoitetaan Inline ja kopioidaan kaikki laitteen läpi menevä liikenne toiseen porttiin. Jos kyseessä on kuituoptiikka, TAP-laitteella käytännössä kopioidaan valoa eli ratkaisu on täysin passiivinen. Kauttamme on saatavana myös ohjelmistopohjainen TAP virtualisointialustoille, jolloin nähdään esim. virtuaalipalvelinten välinen liikennöinti.

Edustamme useampia TAP-valmistajia ja löydämme sopivimman tuotteen tarpeeseen kuin tarpeeseen. Huomioitavaa on myös, että useat edustamamme TAP-laitteet on luokiteltu data-diodeiksi ja siten käyvät hyvinkin kriittisiin toimintaympäristöihin, kuten puolustussektorille tai ydinvoimaloihin.

Lue lisää edustamistamme ratkaisuista: Ixia , VSS Monitoring ja Garland Technologies