Verkkotason Antivirus-järjestelmät

Verkkotason Antivirus-järjestelmämme ovat tietoturvallisuuden peruselementtejä. Kyseessä on perinteinen signatureihin eli sormenjälkiin perustuva haittaohjelmien havainnointiratkaisu verkkotasolla, jonka avulla voidaan havaita ja poistaa tunnetut haittaohjelmat. Ratkaisumme avulla pystyt vähentämään sisäverkkoon tulevia haittaohjelmia merkittävästi ja sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi sisäverkon eri segmenttien välisen liikenteen tutkimiseen.        

Verkkotason Anti-virus-järjestelmissä verkkoliikenne ajetaan laitteen läpi ja laitteen havaittaessa haittaohjelman tämän löydöksen välittäminen eteenpäin voidaan estää tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi tallentaa lokitapahtuma talteen. 

Ratkaisumme on yhdistetty FortiGate UTM/NGFW-toimintoihin ja on kokonaisuudessaan Fortinetin omaa tuotantoa. Ratkaisulla on mahdollista tehdä nopeampi flow-skannaus tai täydellinen proxy-skannaus, jolla saadaan flow-skannausta kiinni paremmin haittaohjelmia. Toteutustapa voidaan valita sääntökohtaisesti ja esimerkiksi tarkistaa riskialtteimmat kohteet tarkemmin (=Proxy) kuin yleinen liikenne (Flow). FortiGate on myös suoraan tuettu Ymon Tilannekuvassa.

Lue lisää edustamastamme ratkaisusta: http://www.fortinet.com