IT-infrastruktuurin suojaaminen ja toiminnan valvonta

IT-infrastruktuurin suojaaminen alkaa hyvästä suunnittelusta ja suunnittelun mukaisten asioiden toteutuksesta. Ymonin asiantuntijoiden avulla voit varmistaa, että IT-infrastruktuurisi on suunniteltu tarpeitanne vastaavaksi ja toteutukset on tehty siten että asettamanne vaatimukset täyttyvät niin tietoturvan kuin saatavuuden ja suorituskyvynkin näkökulmasta. Ymonin kuntokartoituspalvelu on hyvä lähtökohta nykytilan selvittämiseen ja kehittämiskohteiden esiin tuomiseen. Kehittämiskohteista voidaan muodostaa laajempi kehitysohjelma tai viedä asioita eteenpäin yksittäisinä projekteina tarpeiden mukaan.

Ymonilla on tarjolla monenlaisia ratkaisuja ja palveluja IT-infrastruktuurin suojaamiseen, kuten:

 

   

IT-infrastruktuurin kunnossa pitämiseksi ympäristön toimintaa pitää valvoa, jotta ongelmien kehittyminen voidaan havaita parhaimmillaan jo ennalta. Ymonilla on tarjota monenlaisia IT-infrastruktuurin valvontaan tarkoitettuja tuote- ja palveluratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, joista esimerkkejä alla:

 

   

Voit halutessasi myös luovuttaa IT-infrasi valvonnan kokonaan ammattilaisten käsiin. Ymonin valvontakeskus toteuttaa tietoverkon, palvelua tuottavien järjestelmien ja tietoturvan valvontaa, raportointipalveluja sekä vianselvityspalveluita tarvittaessa ympäri vuorokauden.