ATDP-palvelu

Palvelu edistyneiltä ja kohdistetuilta kyberuhilta suojautumiseen

Ymonin ATDP-palvelu on reaaliaikainen ja kokonaisvaltainen kokonaisuus kohdistettujen hyökkäysten torjuntaan. Se havaitsee malware-, APT-, bot- ja nolla-päivähyökkäykset kuten myös muut vastaavanlaiset uhat.

Ratkaisun verkkotason ATD-osuus havainnoi ja suorittaa ei-tunnistetut uhat turvallisessa "hiekkalaatikossa", raportoiden oletetun haittaohjelman vaikutuksista. Kirjainyhdistelmään on lisättävissä P- eli Prevention osuus. Kyseessä on työasemakomponentti, joka estää havaittujen haitakkeiden tai esimerkiksi 'turvallisten ohjelmistojen' -listan ulkopuolisten kohteiden käynnistymisen. Näin ratkaisumme saadaan myös automaattisesti suojaamaan ICT-ympäristöänne vielä tunnistamattomilta ja edistyneiltä kyberuhilta. Automatiikan avulla voidaan myös esim. USB-tikulta ladattava ohjelma toimittaa hiekkalaatikkoon testattavaksi ennen lupaa tiedoston käynnistämiseksi. Ja toisinpäin; verkkotasolla havaitusta haittaohjelmasta toimitetaan tieto päätelaitteilla olevalle työasema-agentille ja estetään tiedoston avaaminen.

Maistiaisia ATDP-palvelun hienoudesta:

•      Havainnointia vai suojausta? Kumpikin käy. Ymon ei sido asiakkaitaan joko-tai-malliin vaan toteutamme ratkaisumme juuri ympäristön ja asiakastarpeen mukaisesti. ATDP-ratkaisumme arkkitehtuuri mahdollistaa sen, että maksat vain tarvitsemastasi; kertainvestointina tai palvelumaksuina. Voit lähteä liikkeelle verkkotasosta ja laajentaa myöhemmin työasematasolle tarpeen mukaan. 

•   Palveluosuus on räätälöitävissä tarpeidenne mukaiseksi. Palvelu voi kattaa järjestelmän ylläpidon, tapahtumiin reagoinnin, tapahtumien raportoinnin, haittaohjelman toiminnan selvittämisen (reverse engineering) jne. 

•   Palvelu on integroitavissa joko Ymonin tilannekuvajärjestelmään tai asiakkaan omiin valvontajärjestelmiin. ATDP-lokit yhdistettynä muihin ympäristön loki yms. tietoihin antaa täydellisen tilannetiedon ympäristön uhkatilanteesta ja suojauksien pitävyydestä.

Lue lisää esitteestämme.