Ymon ja Voimatel yhteistyöhön 24/7 SOC-palvelussa

Yhteistyö Ymonin ja Voimatelin välillä mahdollistaa korkealaatuisten ja tietoturvallisten 24/7 SOC-palveluiden (Security Operations Centre) tarjonnan asiakkaille.

24/7 valvonta ja hälytysten käsittely sekä eskalointi

Tietojärjestelmien on toimittava keskeytyksettä ja ongelmatilanteisiin on saatava apua nopeasti. Voimatel Valvomo toimii 24/7 periaatteella n. 20 henkilön voimin Vaasasta käsin ja takaa näin, että verkossanne esiintyvät häiriöt havaitaan välittömästi vuorokaudenajasta riippumatta. Palvelua on saatavilla kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti). Etähallinnan avulla häiriöt pystytään poistamaan ja ongelmat rajaamaan tarkasti.

Tietoturvan tila hallintaan

Ymon tuo palveluun mukaan korkealaatuisen tietoturvaosaamisen, jonka avulla saat tarvitsemasi näkyvyyden ympäristösi tietoturvatilanteeseen. Kokeneet asiantuntijamme auttavat L2-tason (security incident) hälytysten käsittelyssä ja tulkinnassa. Huolehdimme lisäksi järjestelmän ylläpidosta ja tuemme asiakasta ongelmatilanteissa. Tarvittaessa autamme merkittävien poikkeamien hallinnassa ja tietomurtojen selvittämisessä.

Vahva kombinaatio tietoverkko- ja tietoturvaosaamista

”Yhdistämällä kummankin organisaation ydinosaamisalueet pystymme tarjoamaan asiakkaille ratkaisun, jossa tietoverkon ongelmiin pystytään reagoimaan välittömästi ja tietoturvan tila saadaan valvontaan”, toteaa Voimatelin toimitusjohtaja Kari Keinänen. ”Näin asiakkaat saavat kokonaisvaltaisen ja huolettoman ratkaisun”, lisää Ymonin toimitusjohtaja Pasi Yliluoma.

 

Ymon Oy on vuonna 2003 perustettu tietoliikenteen ja tietoturvallisuuden asiantuntijayritys, joka suunnittelee, toteuttaa, ylläpitää ja valvoo asiakkaiden ICT-ympäristöjä. Ymonin ratkaisujen avulla asiakkaat tehostavat liiketoimintaansa, kun tietoliikenteen sujuvuus sekä tietoverkkojen tietoturvan taso paranevat merkittävästi.

Voimatel Oy on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Keväällä 2017 Voimatel osti Viria Link Oy:n (osa ent. Anviaa) ja toi näin valvontapalvelut täydentämään palveluvalikoimaansa. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia.

 

Lisätietoja:

Ymon Oy
Toimitusjohtaja Pasi Yliluoma
pasi.yliluoma@ymon.fi, 040 515 8725

Voimatel Oy
Toimitusjohtaja Kari Keinänen
kari.keinanen@voimatel.fi, 050 511 2093