SD-WAN

SD-WAN on turvallinen ja vikasietoinen usean operaattorin fyysisen verkon päälle rakennettu ns. overlay-verkkoratkaisu. Kyseessä on siis ns. virtual WAN tai private WAN eli privaatti maantieteellisesti hajautettu verkkoratkaisu. SD-WAN soveltuu teille erityisesti, jos vaaditte suurta toimintavarmuutta ja korkeaa tietoturvaa.

Ratkaisussamme verkkoon liittymiseen käytetään x86-pohjaista tai virtuaalista (vCPE) asiakaspäätelaitetta. Kaikki liittymät autentikoidaan sertifikaattipohjaisesti ja toteutetaan ilman asentajan paikalla käyntiä (Zero-touch provisioning). Asiakaspäätelaitteisiin voidaan tuoda joustavasti erilaisia verkkotoiminnallisuuksia (NFV) tarpeen mukaan. Näitä verkkotoiminnallisuuksia ovat muun muassa; seuraavan sukupolven palomuuri (NGFW), IDS/IPS, application control, anti-virus, QoS. 

Ratkaisu on keskitetysti hallittavissa, jolla voit tuoda uusia toiminnallisuuksia sekä käyttäjä- ja toimintoprofiileja (policy) päätelaitokohtaisesti tarpeen mukaan.

Ratkaisuun on liitettävissä myös analytiikkaosuus, jolla pystytään valvomaan ja analysoimaan yhteyksien laatua ja tietoturvaa. Ratkaisu on liitettävissä kolmannen osapuolen valvontajärjestelmiin, kuten esimerkiksi FortiSIEM-ratkaisuun.

SD-WAN -ratkaisumme avulla voit luoda oman turvallisen ja kustannustehokkaan operaattoririippumattoman WAN-verkon, jota hallitset itse joustavasti.

Lue lisää: http://versa-networks.com/ 

Mobiili- ja IoT-maailmaan tarjoamme monikanavaista ja tietoturvallista mobiilireititinratkaisua, jolla ratkaistaan esimerkiksi liikkuvien yksiköiden tai IoT-ympäristöjen liittäminen organisaatioiden verkkoihin.

Lue lisää: http://www.ajeco.fi/fi/product1.html